Luftforurening københavn kort

Kort over målestationer og luftforurening

Kort over målestationer og luftforurening | Er luften sund i Københavns Kommune?

Du kan også læse mere om, hvad luftforurening betyder for din sundhed, og hvad Københavns Kommune gør for at begrænse luftforureningen i byen.

Her på siden kan du tjekke luftforureningen ved de fem luftmålestationer.

Luftforurening i København – Københavns Kommune

Luftforurening i København | Københavns Kommunes hjemmeside

Københavns Kommune har opsat fem luftmålestationer for at blive klogere på byens luftkvalitet. Kort over luftmålestationerne. For at kunne bruge kortet skal du …

Københavns Kommune har opsat fem luftmålestationer for at blive klogere på byens luftkvalitet.

Nyt digitalt kort: Tjek luftforureningen hvor du bor | Miljø – DR

Nyt digitalt kort: Tjek luftforureningen hvor du bor | Miljø | DR

3. sep. 2016 — Nu kan man ved hjælp af et nyt digitalt Danmarkskort zoome ned på gadeniveau og se, hvor hvordan den gennemsnitlige luftforurening er i 2 meters …

Et interaktivt Danmarkskort viser, hvor høj koncentrationen af skadelige stoffer er i luften generelt over Danmark og på hver enkelt adresse.

Luftforurening og luftkvalitet i Danmark – DinGeo

Luftforurening og luftkvalitet i Danmark

Se også; Luftforureningskort Luftforureningskort Se kort over luftforurening på din adresse. … DR: Voldsom EU-kritik af luftforurening i København

Info om luftforurening og luftkvalitet på alle adresser i hele Danmark – Cirka 6.000 danskere dør af luftforurening hvert år.

Luftforurening på vejene kortlagt: Her ser det værst ud i …

Luftforurening på vejene kortlagt: Her ser det værst ud i København – Altinget – Alt om politik: altinget.dk

10. okt. 2019 — LUFTFORURENING: Et nyt overblik over luftkvaliteten i København viser mange sundhedsskadelige partikler på enkelte veje og i Indre By.

Nye målinger af den københavnske luftkvalitet viser højt …

Nye målinger af den københavnske luftkvalitet viser højt niveau af ultrafine partikler | Copenhagen Solutions Lab

Nu er projektet afsluttet, og Copenhagen Solutions Lab, Google og Utrecht Universitet kan derfor i dag offentliggøre de endelige kort over luftforureningen …

Igennem to år har en Google Street View-bil med avanceret luftmåleudstyr kørt rundt i alle Københavns gader for at måle luftkvaliteten. Google-bilen har målt …

Digitalt Danmarkskort over luftforureningen

1. sep. 2016 — Et nyt interaktivt kort viser, hvordan luftforureningen fordeler sig … i København med enkelte overskridelser i Aarhus og Aalborg.

Projektet ”Luften på din vej” bliver tilgængeligt for alle i dag. Et nyt interaktivt kort viser, hvordan luftforureningen fordeler sig generelt over hele Danmark, men også på hver enkelt adresse.

Danmarkskort over luftkvaliteten i 2019 – Luften på din vej

26. maj 2021 — … som er kort over luftmålinger på vejbanen i Københavns Kommune, … om den geografiske fordeling af luftforurening i Københavnsområdet, …

”Luften på din vej” – et digitalt Danmarkskort over luftkvaliteten – er nu opdateret. Samtidig udkommer Copenhagen Air View Data, som er kort over luftmålinger på vejbanen i Københavns Kommune, Tårnby Kommune og Frederiksberg Kommune.

Se hvor luftforureningen er værst i København og Aalborg

Se hvor luftforureningen er værst i København og Aalborg | Ingeniøren

4. feb. 2022 — En ny NOVANA-rapport over luftforurening kortlægger de værste forureningspunkter i de to danske byer København og Aalborg.

En ny NOVANA-rapport over luftforurening kortlægger de værste forureningspunkter i de to danske byer København og Aalborg. Se kortene i artiklen her:

Keywords: luftforurening københavn kort